ОСТАННІ НОВИНИ

Для дітей з багатодітних сьогодні розпочинаються «Веселі канікули»

|

Від сьогодні, 19 жовтня,  в усіх львівських школах розпочинаються осінні канікули. Таким чином, щоб час канікул та відпочинку для діток з багатодітних та малозабезпечених родин минув цікаво та весело, соціальна кампанія «Добрі справи» спільно з культурними та розважальними закладами міста організовує для них комплекс культурно-пізнавальних та розважальних заходів в рамках проекту «Веселі канікули». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

канікули

Протягом шкільних канікул на діток з цих родин щодня чекатимуть нові цікаві акції та майстер-класи, які для них підготували організатори.

Уже  сьогодні група дітей з багатодітних та малозабезпечених родин матиме перші розважальні атракції.

«Ця єдність у роботі зовсім відмінних між собою людей, їхнє бажання допомогти та зробити добру справу для того, хто потребує підтримки, ще раз переконують у тому, що разом ми можемо змінювати світ. А дитячі усмішки та їхні незабутні враження від яскравих заходів, учасниками яких вони стали, дарують усім нам певність того, що справа ця не даремна. Щиро сподіваємось, що підготовані нами заходи будуть діткам до смаку та принесуть їм радісні миті і задоволення від того, що відбуватиметься», – Єлизавета Майорова, спеціаліст управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *