ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік травмував сина через недбалість конумальників

|

До Дрогобицького міськвідділу міліції звернувся із заявою 30-річний місцевий мешканець, який повідомив, що внаслідок недогляду комунальників був травмований його дворічний син. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

люк

Чоловік, тримаючи дитину на руках, переходив вулицю Грушевського. Пересвідчившись, що з жодної із сторін немає транспортних засобів, він вийшов на проїзну частину і раптом провалився однією ногою у незакритий захисною решіткою водостічний колодязь. Внаслідок цього хлопчик випав з рук батька і отримав перелом ноги.

Правоохоронці скерували відповідні запити до комбінату міського господарства про проведення перевірки щодо відсутності водостічної решітки. За фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *