ОСТАННІ НОВИНИ

«Ворскла» у Львові здобуває вольову перемогу над «Карпатами»

|

У матчі 11-го туру української футбольної прем’єр-ліги львівські «Карпати», попри вдалий для себе початок гри, у підсумку поступилися полтавській «Ворсклі» з рахунком 1:3.

vorskla

Як і в попередній грі з «Говерлою», «Карпатам» пощастило в дебюті матчу. Знову автогол, і знову на 4-й хвилині поєдинку:  після подачі з правого флангу Турсунов зрізає м’яч у власні ворота.

«Ворскла» зуміла оговтатися від шоку лише в середині першого тайму. Відтак гра пішла на зустрічних курсах.

На 37-й хвилині львів’яни втратили реальний шанс подвоїти рахунок. Худоб’як вийшов віч-на-віч з воротарем полтавчан, але той зумів відбити удар. Повторний постріл Страшкевича прийняв на себе захисник .

Старе футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Уже за хвилину після подачі з правого флангу вище за всіх вистрибує Баранник і спрямовує м’яч у ворота. Цікаво, що Баранник з’явився на полі лише за десять хвилин перед цим, вийшовши на заміну.

Старт другого тайму уже за «Ворсклою». 49 хвилина, знову подача з правого флангу, і знову Баранник точно пробиває головою – 1:2.

Після голу фани «Карпат» вирішили побороти нефарт феєрверками, влаштувавши на плі димову завісу, – суддя навіть припинив гру на кілька хвилин.

Проте вогнева підтримка гравцям львівського клубу не допомогла. Невдовзі після відновлення гри «ворскляни» тріумфували втретє. Це Ткачук краще за всіх розібрався у метушні в карному майданчику львів’ян, пробивши під поперечку.

До кінця гри рахунок так і не змінився. 1:3, – і «Карпати» втрачають реальний шанс, обійшовши ту ж «Ворсклу», піднятися на шосте місце в турнірній таблиці першості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *