ОСТАННІ НОВИНИ

Оголосили ім’я красуні-благодійниці, яка стала «Міс Львів»

|

У Львові завершився соціальний проект «Міс Львів» у новому форматі, де претендентку на корону і титул найкрасивішої, обирало не суб’єктивне журі, а глядачі, які надсилали смс-повідомлення в підтримку фаворитки. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

unnamed

Як зазначають ініціатори конкурсу краси, реаліті-шоу відрізняє від інших конкурсів краси й те, що кожна дівчина реалізовувала на проекті власні соціальні проекти,збирала на них гроші на спеціальний банківський рахунок.

У фінал  реаліті-шоу, вийшло 12 красунь. Втім перемогу здобула Ніна Горинюк. Згідно з умовами соцпроекту, вона стала володаркою титулу реаліті-шоу «Міс Львів-2015».

Організатори соціального проекту «Міс Львів» обіцяють найближчим часом оприлюднити результати народного голосування на офіційному сайті конкурсу та в соціальних мережах. Збором голосів глядачів займалася ліцензована київська фірма, яка працює на ринку цих послуг понад десять років.

Офіційний представник міжнародних конкурсів краси, президент конкурсу Miss International Ukraine, президент 25-и річної національної програми «Міс Україна» Сергій Матяш вручив Ніні Горинюк стрічку Miss Ukraine International. Цей титул надає їй право представляти Україну на конкурсі краси Miss International-2015, який відбудеться на початку листопада у Токіо.  Українські красуні беруть в ньому участь уже 22-ий рік поспіль. Кандидатуру Ніни Горинюк на конкурс Miss International-2015 обрано на спеціальному кастингу, який відбувся у Львові.

Окрім цього, під час фіналу також було нагороджено і інших учасниць. Зокрема, оголосили переможниць у номінаціях. Титул Miss Prinsess (обирали працівники студії прокату вечірніх суконь за критеріями індивідуальності конкурсантки) отримала Олеся Боднар. У подарунок Олеся отримала сертифікат на ексклюзивну фотосесію в студії – у трьох образах, що включають макіяж, зачіску та дрес-код.

«Міс фото» стала Вікторія Міхович. «Міс дружбу» обирали між собою конкурсантки. Цей титул дістався Марті Бараняк. «Міс соцмережі» (голосування – «В контакті» та в “Фейсбуці”) – Ніна Горинюк, «Міс чарівність» – Марія Степанкова, «Міс преса» – Ірина Мінів, «Міс телезірка» (визначали продюсери конкурсу) – Корнелія Гобалевич, «Міс талант» – Антоніна Ватченко, «Міс артистичність» – Анастасія Яремко, «Міс витонченість» – Мирослава Паска, «Міс грація» – Юлія Мисюра.

Другу та першу віце-міс, а також володарку титулу «Міс Львів Джуніор» обирали експерти проекту реаліті-шоу «Міс Львів» та міжнародні представники конкурсів краси.  «Міс Львів Джуніор» стала Олеся Боднар. Друга віце-міс Львів – Надія Максимів, перша віце-міс Львів – Ірина Мінів.

Довідка:

Соцпроект “Міс Львів” передбачав умову — кожна дівчина реалізовує власний соціальний проект, на який збирає гроші на спеціальний банківський рахунок. Всі кошти зібрані на телепроекті (від реалізації соцпроектів та з смс-голосувань) передадуть у Доброчинний фонд підтримки і розвитку охорони здоров’я військовослужбовців.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *