ОСТАННІ НОВИНИ

Воїни АТО вже відвели частину озброєння

|

Із 18 години вчорашнього вечора і до 6 ранку сьогодні у зоні проведення АТО не прозвучало жодного пострілу. Наші військові завершили перший етап по відводу озброєння, передбаченого Мінськими домовленостями.Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

zsu_d49f1

У прес-центрі АТО також додали, що за кожним кроком наших військових пильно стежили представники місії ОБСЄ, які проводять верифікацію відведеного озброєння.
«Набридла війна і тим, кого спочатку задурили терористичні пропагандисти. Багато членів НЗФ, розуміючи невідворотність покарання за свої дії, намагаються позбутися зброї та боєприпасів. Вони вивозять її в лісопосадки, на звалища чи просто скидають у каналізаційні колектори. Представники так званих “МВС” так званих “ДНР” та “ЛНР” щодня знаходять ящики з боєприпасами, безліч автоматів, гранатометів, десятки тисяч патронів, гранат і багато іншого. Навіть знаходячись у повній інформаційній ізоляції вони почали розуміти, що бути агресором – це бути вбивцею», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *