ОСТАННІ НОВИНИ

Юні українські штангісти – найкращі в Європі

|

Збірна України виграла командний залік першості Європи з важкої атлетики серед юніорів та молоді до 23 років, який проходив у литовському місті Клайпеда, передає УНН з посиланням на прес-службу ФВАУ.

штанга

Українські штангісти в цілому здобули 26 медалей різного ґатунку.

Медалістами змагань стали Ігор Конотоп – срібло в сумі двоборства, срібло в ривку і бронза в повтовху, Антон Плєсной – бронза в ривку, Владислав Шимченко – бронза в сумі двоборства.

Також в скарбничці медалей України нагороди молодіжного чемпіонату до 23 років Ярослава Чернишова – срібло в ривку, а також Олексія Бібіка – бронза в сумі двоборства і срібло в ривку.

Наші дівчата у командному заліку вибороли друге місце серед представниць 22 країн. Чемпіонкою континенту в сумі двоборства і поштовху стала Надія Єфімчук, а в ривку у неї бронза.

Серед дівчат-юніорок також відзначились: Вероніка Івасюк – срібло в сумі двоборства, золото в ривку і срібло в поштовху, Олена Коханенко – срібло в сумі двоборства, золото в ривку і срібло в поштовху, Олена Шевкопляс – бронза в сумі двоборства, срібло в ривку, Анастасія Шишанова – бронза в ривку, Ірина Деха – срібло в сумі двоборства, золото в ривку і бронза в поштовху.

Серед молоді до 23 років срібло в сумі двоборства, золото в ривку і срібло в поштовху виборола Марія Хлян.

Фото: sportobzor.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *