ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові збереться асамблея ООН

|

Близько 50 учасників з України та закордону розпочнуть сьогодні, 16 жовтня, у Львові симуляційну гру під назвою Модель ООН. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

оон

Учасники проекту мають змогу спробувати себе в ролі дипломатів, відтворюючи роботу Організації з дотриманням реальних правил процедури. Вони представляють різні країни і беруть участь в обговоренні поточних питань, які стоять на порядку денному в ООН.

Захід організовує ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» за підтримки Представництва ООН в Україні, Молодіжної консультативної групи ООН та ELSA Львів.

«Ми маємо змогу спостерігати історичний процес – обговорення процесу реформування Ради Безпеки ООН, яка на даний момент не справляється з викликами. Що цікавіше – вже відомо, що починаючи з 1 січня 2016 року, Україна буде непостійним членом Ради Безпеки. Це дасть нам можливість знати ситуацію зсередини. І тому дуже важливо, щоб українська молодь була не осторонь таких подій, а чітко усвідомлювала та розуміла, як функціонують глобальні процеси, дипломатія та які проблеми стоять перед нами на шляху розвитку», – зазначив Тарас Репицький, один з співорганізаторів заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *