ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові збудують величезну шоколадну скульптуру

|

Вже завтра, 16 жовтня, о 14.00 год у Львівському палаці мистецтв із створення фестивальної скульптури стартує Національне Свято Шоколаду. Львівські скульптори протягом Свята на очах у відвідувачів створюватимуть фестивальну скульптуру із брили шоколаду. Що саме створять шоколадні майстри залишиться загадкою до завершення Свята. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

афіша Національне Свято Шоколаду

Участь в урочистому відкритті візьме директор Національного Свята Шоколаду Андрій Сидор, маркетинговий директор компанії BISCOTTI та ініціатор Чемпіонату «BISCOTTI chef кондитер 2015» Наталія Іващук, засновник DGFInternationalCulinaryConcept, Заза Кассашвілі, а також представники суддівської колегії та комісари Чемпіонату з кондитерської майстерності «BISCOTTI Chef Кондитер-2015»: Патрик Казула, Марія Шрамко, Валентин Штефаньо, Еммануель Амон, Валерій Созановський та інші.

Цьогоріч на Національному Святі Шоколаду буде задіяна соціальна складова. Відтак, гривня із кожного вхідного квитка на фестиваль буде скерована на оснащення кардіологічного профілю педіатричного відділення ЛОДКЛ Охмадит.

Приємний сюрприз для усіх відвідувачів Національного Свята Шоколаду! Купуй квиток – отримай в подарунок смачне какао від офіційного цукру фестивалю ТМ «Діамант»!

Вартість квитка: 25 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *