ОСТАННІ НОВИНИ

За побиття таксиста «веселій» компанії світить тюрма

|

Слідче відділення Бориславського райвідділу міліції скерувало до суду кримінальне провадження, відкрите за хуліганство щодо трьох місцевих мешканців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

25

За словами начальник Бориславського МВ Мирона Карапата, розглядають справу трьох чоловіків, які побили водія таксі.

«Два роки тому ці громадяни, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, винайняли таксі зі Східниці до Борислава. Дорогою чоловіки нецензурно лаялись, ображали водія, погрожували йому. Діставшись місця призначення, нетверезі пасажири витягнули таксиста з автомобіля і завдали йому понад тридцять ударів руками та ногами. Внаслідок побиття потерпілий отримав забій головного мозку, забійні рани потиличної ділянки, підшкірні гематоми тощо», – повідомив М. Карапата.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів були встановлені особи зловмисників та зібрані доказові матеріали щодо їх вини у вчиненні хуліганських дій.

За фактом нападу на таксиста було відкрите кримінальне провадження за хуліганство. Скоєння цього правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Кримінальне провадження скероване до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *