ОСТАННІ НОВИНИ

Садового «затролили» за «таємниці Ратуші» та «погрозу» ZIKу

|

Міський голова Львова Андрій Садовий хоче судитися проти місцевого телеканалу ZIK, в ефірі якого вийшов фільм-розслідування, де розкривають таємні домовленості А. Садового, відкати, кумівство, тісні стосунки з могутніми олігархами і навіть російським ФСБ. Про це йдеться у дописі Андрія Садового у Фейсбук, передає кореспондент Львівського порталу.

садовий

«Оскільки під цим брудом посоромились підписатись навіть ті «журналісти», які його робили, відповідачем в суді буде керівництво телеканалу. Після виборів», – повідомив А. Садовий.

Схоже на те, що мера Львова добряче розізлили журналістські розслідування, про зловживання на посаді керівника Львова і його проект – партії «Самопоміч».

««Люблю» оці останні тижні перед виборами. Дуже багато цікавого про себе дізнаюсь.

Минулого разу була «вілла в Ніцці». Тепер все зразу:

«Садовий – агент ФСБ, хоче від’єднати Галичину від України, розікрав пів-Львова, «Самопоміч» – секта і російський проект і т.д.». Аби цей пасквіль не з’явився учора на телеканалі ЗІК треба було всього-на-всього вклонитись власнику телеканалу Петру Димінському та подарувати йому 17 гектарів парку «Снопківський», які він вимагає від громади з 2006 року», – пише А. Садовий.

Водночас після трансляції фільму де оприлюднена шокуюча інформація про А. Садового, і його виправдувальних заяв та закидів на адресу телеканалу ZIK, львівського мера почали масово «тролити» й у соцмережах:

«Хай усі знають правду! Тепер кожен розуміє, що представляє з себе Садовий і що він для Львову зробив…», – пише Андрій Добровольський.

«У Японії – тамтешній мер зробив би харакірі, а цей почне «плач ярославни»… Чисто в його стилі «я нє я корова нє моя» і «я білий пухнастий, а всі злодії землю крадуть майно крадуть, а по мені з «мухи» стріляють», одним словом – біда чорна», – коментує Андрій Вихопень.

«Чому жодний штаб не поцікавився як Садовому вдається суміщати свої прямі обов’язки мера і керувати виборчою кампанією», – дивується Ірина Марушкіна.

«Треба такий закон, що міські голови більше двох термінів обиратись не можуть як президент, а то ми будемо мати вічного мера:)», закликає – Тарас Муль.

«Так і є, пропіарився завдяки патріотичним фразам під час Майдану. Всі знають про його махінації, але він все одно сидить в кріслі мера. Що за країна така!?… В одну серію все не помістилося. А якщо люди ще раз за нього проголосують, то на ТБ тільки й будуть фільми про Садіка», – коментує Анастасія Кондратюк

«Садовий і його К. ХТО ще не бачив відео – подивіться. Якщо забрати ФСБ Росії і почесного австрійського консула – не побачив жодного притягнутого за вуха факту», – Микола Савельєв.

Також Андрію Садовому знову нагадали за сморід у місті та нещодавню розправу над Магдиш

Шокуючий відеофільм «Таємниці Ратуші: початок» можна подивитися: ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *