Молодь незадоволена сьогоднішнім керівництвом Львова

|

Молодь Львова не бачить перспективи особистого розвитку і розчаровані сьогоднішньою владою у місті. Водночас вони висловили готовність до співпраці з кандидатом на посаду міського голови Ігором Васюником. Про це йдеться у зверненні яке надійшло на адресу Львівського порталу.

вибори electioninfo.org.ua

Звернення молодіжних громадських організацій Львова подаємо без змін:

«Третина мешканців міста Лева – це молодь. На жаль, слід визнати, що більшість з них не бачать перспективи особистого розвитку у місті: відсутність умов для професійної самореалізації, великий розрив між здобутою освітою та реаліями ринку праці та інше. А про своє перше житло молодим людям залишається лише мріяти. Тому у такій ситуації багато талановитої молоді змушені виїжджати за кордон у пошуках майбутнього.

Але слід розуміти, що місто, з якого втікає молодь, – приречене: молодь повинна бути тут для реалізації своїх прагнень та з користю для рідного міста. І міська влада зобов’язана створити для цього усі умови! Більше того – молодь повинна бути долучена до процесу формування програми молодіжного розвитку міста.

На сьогоднішній день міська влада створює лише  «примарні умови» для цього! Наш Львів – це місто людей, які вибирають дорогу відновлення промислового потенціалу із залученням іноземних інвестиції. Львів, у якому міська влада забезпечує прозорі умови розвитку та є прикладом справжньої боротьби із корупцією. Місто, де молодь де-факто є рушійною силою прогресу та розвитку!

Наш Львів – це Львів Митрополита Андрея Шептицького, Каменяра Івана Франка та Патріарха Йосипа Сліпого, це Львів високої культури та християнських цінностей, це місто для львів’ян.

Ми варті того, щоб почуватися у нашому місті як вдома, а не як в гостях. У сьогоднішньої міської влади було достатньо часу і можливостей, щоб подбати про наше місто та його мешканців. Натомість вони дбали про «дерибан» міської землі, «кришування» незаконних забудов, розкіш ресторанів та нічних клубів і потоки грошей для себе та родини.

Як молодь, хочемо заявити, що на цих місцевих виборах підтримуватимемо тільки тих, хто дійсно зможе повернути Львів його мешканцям та буде дбати про них! Чітка візія майбутнього нашого міста представлена у програмі кандидата на посаду міського голови Васюника Ігоря Васильовича. Це комфортне та чисте місто з самоврядним ефективним господарство, з відсутньою корупцією та бюрократією, це місто, у яке інвестують та у якому виробляють, місто, де здобувають європейську освіту, зрештою це те місто, у якому думають та піклуються про його мешканців – це Наш Львів.  Молодь хоче жити та розвиватися саме у такому місті.

Тому, як представники молодіжного громадського середовища хочемо висловити свою підтримку та готовність до співпраці кандидату на посаду міського голови Васюнику Ігорю Васильовичу.

Розділяємо Ваші погляди та прагнення, віримо, що спільними зусиллями ми зможемо створити гідні умови розвитку для молоді та мешканців Нашого Львова!» – йдеться у зверненні.

35

Під зверненням підписалися:

ГО «Львівський молодіжний клуб»

МГО «Ідеї молоді»

ГО «МО Текстура»

ЛМГО «Молодь за зміни»

ГО «Відкрий Українське»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *