ОСТАННІ НОВИНИ

Піротехніки знешкодили на Донбасі майже 42 тисячі боєприпасів

|

Піротехніки ДСНС за час роботи у Донецькій та Луганській областях, де триває антитерористична операція, знешкодили майже 42 тисячі боєприпасів. Про це сказав виконуючий обов’язки голови ДСНС України Олег Мельчуцький під час виставки військової техніки і обладнання з нагоди Дня захисника України у Києві, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

міна tsn.ua

«Очищення території України від вибухонебезпечних предметів часів минулих війн є одним із пріоритетних завдань для ДСНС. Проте наразі піротехніки нашої Служби знешкоджують також і сучасну вибухівку, яку залишають по собі терористи на Сході України. За час роботи у Донецькій та Луганській областях піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили майже 42 тисячі боєприпасів», – зазначив О.Мельчуцький.

Так, на виставці української військової техніки «Сила нескорених» було представлено обладнання 1 Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України.

Зокрема, було презентовано засоби захисту особового складу, пошуку вибухонебезпечних предметів, дистанційного знищення боєприпасів, водолазні засоби для проведення робіт з підводного розмінування, техніку для перевезення вибухонебезпечних предметів.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *