ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові виникли чотири ДТП через п'яних водіїв

|

За ніч, що минула, Львівські патрульні зловили чотирьох п’яних водії, що спричинили ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

дтп

У Галицькому районі водій автомобіля ВАЗ 2106, орієнтовно опівночі 13 жовтня, розбив свій автомобіль на вулиці Вітовського, однак з пробитим колесом і ушкодженнями поїхав далі. За кілька хвилин надійшло звернення, що на вулиці Коперника їде автомобіль, водій якого може бути в алкогольному сп’янінні. Чоловік не заперечував, що п’яний. Драгер встановив – 1.8 проміле. На нього складено два протоколи: за водіння у нетверезому стані і ДТП.

У Залізничому районі Львова хлопчина таємно забрав в батька авто марки «Жигулі» і сів в стані алкогольного сп’яніння за кермо. На Гордоцькій,355 він зіштовхнувся з автомобілем BMW. Водій ВАЗу викликав собі швидку, а на прохання патрульних пройти перевірку на драгері, повідомив, що йому болить голова і йому терміново треба допомоги медиків. Коли швидка допомога приїхала, лікарі підтвердили, що йому треба пройти обстеження. Вже невдовзі медики повідомили, що водій втік від них.

У Сихівському районі, на перехресті Стрийська-Наукова, патрульні стали свідками як автомобіль ВАЗ 21011 в’їхав у стовп. Екіпаж спочатку подумав, що це ДТП, однак водій спробував їхати далі. Проїхавши десять метрів, авто остаточно зламалося. Драгер зупинився на позначці 0,92 проміле.

У Шевченківському районі спритник на KIA Sorento протаранив три автівки, паркан та будинок. Пристрій драгер підтвердив стан алкогольного сп’яніння – 1,78 проміле.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *