ОСТАННІ НОВИНИ

Україна і Казахстан спільно випускатимуть безпілотники

|

Казахстан і Україна підписали угоду про співпрацю в авіаційній сфері, домовившись про взаємні поставки продукції військового призначення. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Міністерства оборони Казахстану.

безпілотник wartime.org.ua

Компанія з експорту та імпорту продукції, послуг військового та спеціального призначення «Укрспецекспорт» та ТОО «Казахстанська авіаційна індустрія» (дочірня компанія АТ «НК «Казахстан інжиніринг») підписали угоду про співпрацю в авіаційній сфері.

Планується розпочати спільну розробку і виробництво безпілотних літальних апаратів військового та цивільного призначення, поставку, ремонт, технічне обслуговування авіаційних тренажерних комплексів.

Також організують на базі авіаційно-технічного центру в Астані сервісного центру з технічного обслуговування і ремонту літаків «Антонов», регіонального центру з ремонту авіаційних двигунів виробництва АТ «Мотор Січ».

У рамках угоди запланована ремоторизація (заміна двигунів на модифікований покращений мотор) і модернізація літаків Ан-2 в Ан-2-100. А також промислова збірка турбогвинтових двигунів МС-14 для установки до модернізованим літакам.

Фото: wartime.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *