ОСТАННІ НОВИНИ

Запрошення на вибори мешканцям Львівщини має прийти до завтра

|

На Львівщині виготовлено 1 мільйон 980 тисяч іменних запрошень для виборців області. Їх передали у 2 тисячі 104 дільничні виборчі комісії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

247003

“Своєю чергою дільничні виборчі комісії не пізніше як за 10 днів до дня голосування, тобто до 14 жовтня включно, мають надіслати або доставити в інший спосіб кожному виборцю іменне запрошення .Це запрошення повідомляє про включення громадянина до попереднього списку виборців відповідної виборчої дільниці. Також у запрошенні вказано адресу дільничної виборчої комісії, її номер телефону і розпорядок роботи, час і місце голосування”, – начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської державної адміністрації Федір Алєйніков.

Якщо виборець не отримав такого запрошення, то він може звернутися до ДВК або безпосередньо до органу ведення Державного реєстру виборців із заявою про уточнення попереднього списку виборців, у тому числі про включення або виключення зі списку себе особисто або інших осіб. Також можна довідатися про наявність або відсутність відмітки про постійну нездатність виборця самостійно пересуватися. Заяву можна подавати не пізніш як за п’ять днів до дня голосування і розглядатиметься вона виборчою комісією упродовж одного дня.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *