ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні «воскресять» роботу 16 вишів, які переїхали з окупованого Донбасу

|

Кабінет міністрів забезпечує додаткове фінансування для технічного оснащення 16 вищих навчальних закладів, які переїхали з окупованої території Донбасу. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, повідомляє Еспресо. ТВ.

dep_2

“З тих територій, звідки вищі навчальні заклади переїхали на контрольовану українською владою територію, щоб забезпечити фінансування цих навчальних закладів і дати можливість 16 вузам, які переїхали з тимчасово окупованої території Донецької та Луганської областей, здійснити закупівлю техніки і устаткування, інвентаря, щоб відновити діяльність цих 16 вищих навчальних закладів на території України в повному обсязі”, – сказав Яценюк на засіданні уряду у вівторок в Києві.

Глава уряду додав: “Кабінет міністрів приймає рішення про надання згоди на використання бюджетних коштів для відновлення фактично повноцінного функціонування 16 навчальних закладів з території Донецької та Луганської областей, які зараз перебувають на території, яка повністю контролюється українською владою”.

Раніше в Міністерстві освіти і науки розповіли, що 16 університетів із зони АТО переїхали в інші регіони країни.

Фото: inforesist.org

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *