ОСТАННІ НОВИНИ

Під час виборів на Львівщині порядок забезпечуватимуть п'ять тисяч правоохоронців

|

Правоохоронці розробили план заходів щодо охорони громадського порядку та дотримання законодавства під час проведення місцевих виборів на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

26412

Зокрема зазначили, що громадський порядок на Львівщині у день виборів забезпечуватимуть понад 5 тисяч правоохоронців.

«У день виборів безпосередньо на виборчих дільницях працюватимуть 3154 працівника міліції. Ще 500 працівників патрульної служби міста Львова працюватимуть в обласному центрі, забезпечуючи охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху. Було прийнято рішення про збільшення кількості слідчо-оперативних груп для швидкого реагування на правопорушення. Також для охорони громадського порядку, у випадку необхідності, будуть задіяні курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ», – розповів заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

Як зазначили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області, першочерговим завданням для працівників міліції є охорона громадського порядку, забезпечення безперешкодної роботи виборчих дільниць та дотримання виборчого законодавства – реагування на повідомлення про підкуп виборців, незаконну агітацію, а також збереження виборчої документації.

Фото: dyvys.info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *