ОСТАННІ НОВИНИ

Громади Львівщини купують житло для родин загиблих в АТО

|

У Городку та Старому Самборі закупили квартири для сімей, родичі яких загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході України. Про це повідомив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ЛОДА Володимир Лаврін, інформує кореспондент Львівського порталу.

ключі portal.lviv.ua

«В одинадцяти громадах Львівської області процес закупівлі квартир перебуває на завершальному етапі, – зазначив Володимир Лаврін. – А саме Золочівська, Радехівська, Сколівська, Сокальська, Турківська РДА та Моршинська, Червоноградська, Самбірська, Трускавецька міські ради визначилися із закупівлею житла і зараз відбувається нотаріальне оформлення документів. Загалом, нагадаю, житло для сімей загиблих Героїв повинні придбати у вісімнадцяти громадах», – розповів В. Лаврін.

За словами Володимира Лавріна проблемною залишається ситуація у Львові та Дрогобичі, де не закуплено жодної квартири.

«У Львові повинні купити помешкання для 13 сімей, а у Дрогобичі – для чотирьох, – поінформував Володимир Лаврін. – Так, грошей на закупівлю квартир замало, однак міста могли б дофінансувати програму з забезпечення сімей загиблих військовослужбовців квартирами і закупити помешкання», – додав В.Лаврін.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів виділив кошти на закупівлю 62 квартир сім’ям, родичі яких загинули під час проведення антитерористичної операції. Загальна сума видатків становить 25 906 516,50 гривень, які розподілені між бюджетами районів та міст Львівщини.

Фото: portal.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *