ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра поліцейські подарують львів'янкам 1000 троянд

|

Завтра, 13 жовтня, патрульні даруватимуть львів’янкам рожеві троянди, щоб таким чином привернути їх увагу до проблеми раку грудей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

троянди

Щогодини в Україні від раку грудей помирає одна жінка, основна причина  високої смертності – пізнє звернення до лікарів. Медики констатують, що через ситуацію в країні протягом останнього року відвідуваність мамологів різко знизилася, а це означає, що з часом  слід очікувати спалаху «пізніх» діагнозів.

12 жовтня проект «Рожевий патруль. Чоловіки проти раку грудей» стартував у Києві. 13 жовтня – розпочнеться у Львові. В день старту проекту поліцейські  роздадуть жінкам на вулицях Львова тисячу рожевих троянд – як тисячу нагадувань про те, що кожна жінка повинна подбати про своє здоров’я і знайти час сходити до мамолога. А чоловікам поліцейські нагадуватимуть, що здоров’я жінки – справа родинна і вони повинні спитати у близьких жінок, коли ті востаннє були у мамолога.

Акція пройде в п’яти великих містах України. В усіх обласних онкодиспансерах  будуть оголошені Дні відкритих дверей, в регіонах працюватиме виїзний мамограф, волонтери роздаватимуть інформативні листівки.

Фото: www.ua.all.biz

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *