ОСТАННІ НОВИНИ

Відома письменниця навчить львів'ян писати оповідання за вікенд

|

Проект «Їздець» розпочинає серію майстер-класів з creative writing: письменники на практиці навчатимуть молодих авторів працювати над літературними текстами. Першою подією стане авторський курс письменниці, перекладачки та журналістки Галини (Гаськи) Шиян «Creative writing з Тіло Шульцом. Оповідання за вікенд», що відбудеться 31 жовтня-1 листопада 2015 року у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

kurs napysanniya

Головна особливість майстер-класу Гаськи Шиян – це поєднання теорії з роботою «в полі»: учасники навчатимуться збирати й опрацьовувати матеріал для власних текстів на вулицях Львова. Протягом дводенного курсу учасники дізнаються:

Як працювати зі страхами і табуйованими темами;

Як трансформувати особистий досвід і створювати персонажів, уникаючи зайвого автобіографізму;

Де і як збирати матеріал для власних текстів;

Якою має бути структура вдалого тексту;

Як створювати діалоги, епізоди, описи, працювати з родинними історіями;

Як написати оповідання за два дні.

Курс «Creative writing з Тіло Шульцом. Оповідання за вікенд» включатиме теоретичний блок, робочу прогулянку по Підзамчому за маршрутом оповідання Гаськи Шиян «Тіло Шульца», вечірній паб-крол та блок роботи на Личаківському цвинтарі. Протягом дводенної програми учасники створять по одному оповіданню і під час анонімного розбору текстів отримають практичні рекомендації від Гаськи Шиян. Детальна програма курсу авторського курсу Гаськи Шиян доступна зареєстрованим учасникам.

У перспективі найкращі твори учасників курсу увійдуть до альманаху «Місто, що надихає книгу». Альманах буде виданий робочою групою, що працює над висуненням Львова на здобуття статусу міста літератури ЮНЕСКО.

Умови участі та реєстрація на «Creative writing з Тіло Шульцом. Оповідання за вікенд» за посиланням.

Реєстрація триває до 29 жовтня 2015 року включно.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *