ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яна компанія підлітків на авто злетіла з дороги

|

У Львові юний водій «Renault Laguna» напідпитку разом із п’ятьма своїми пасажирами злетів з дороги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

дтп

За даними відомства, 11 жовтня о 23:50, відділ моніторингу Управління патрульної служби міста Львова, саме виїжджав з вулиці Зеленої на вулицю Сихівську і побачив у кюветі автомобіль. Водій та пасажири з автомобіля Renault Laguna вибралися самостійно. Тоді, з-за допомогою позашляховика витягнули автівку на проїжджу частину.

Як з’ясувалося, водій автомобіля неповнолітній і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення у нього не має і він лише планував його отримати. В авто були ще п’ятеро людей, більшість неповнолітніх і п’яних

Хлопець розповів, що їздить з десяти років за кермом. На місце прибув батько і вже разом з ним поїхали на експертизу. Стан алкогольного сп’яніння підтвердили – 1.36 проміле. Батько був вражений, бо не міг повірити, що син п’яний.

Тепер порушник має сплатити штраф, а патрульні будуть клопотати, аби водійські права хлопцю не видавали впродовж певного часу.

Цікаво, що це вже не вперше патрульні зустрічаються з цим хмільним хлопцем. Тижні два тому, він розпивав біля цього авто алкоголь разом компанією. Поліцейські тоді зробили зауваження їм, аби ті не сідали п’яні за кермо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *