ОСТАННІ НОВИНИ

«Свободі» слід чекати подальших обшуків?

|

Представникам ВО «Свобода» доведеться пережити ще не один обшук спецслужбами – у цьому переконаний колишній голова Львівської обласної ради, екс-нардеп «Свободи» Олег Панькевич та його побратим Ігор Янків . Про це вони повідомили сьогодні, 12 жовтня, під час прес-конференції, передає кореспондент Львівського порталу.

"Ñâîáîäà" ïèêåòèðóåò Ðàäó

Зокрема, у «Свободі» бідкаються на політичні утискання та навмисний тиск.

«Ми зараз знаходимось у стані постійних обшуків. Одних обшукують за подіями 31 серпня, дургим інкримінують інші статті. Це політичний тиск на нас, особливо в період виборів. У нас є великий список наших побратимів, які зараз знаходяться під слідством чи під арештом», – запевняє Ігор Янків.

Водночас, «свободівці» переконані, що обшуки, які відбулись сьогодні зранку – лише початок.

Усі «свободівці», що не живуть у Києві, 20 лютого мешкали у готелі «Україна» на 11 поверсі, а обшукали лише декількох. Тому  це не останні обшуки депутатів ВО «Свобода»», – вважає Олег Панькевич.

Нагадаємо, що сьогодні у помешканнях «свободівців» СБУ провела обшуки у зв’язку з кривавими подіями на Майдані. Обшуки проходять за постановою Печерського суду, де говориться про постріли, що лунали з 11 поверху готелю «Україна» 20 лютого 2014 року.

Фото: zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *