ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні збірна Україна зіграє вирішальний матч

|

Матч проти збірної Іспанії стане вирішальним для української збірної у відборі до Євро-2016. У разі перемоги Україна матиме всі шанси на прямий вихід у груповий етап чемпіонату Європи, передає кореспондент Львівського порталу.

63

Сьогодні, 12 жовтня, о 21.45 розпочнеться матч між національними збірними України та Іспанії. І хоч в іспанців не гратимуть декілька ключових виконавців, це не робить «червону фурію» легкою здобиччю для підопічних Михайла Фоменка.

Україні потрібна перемога, аби мати 100-відсоткову гарантію виходу на Євро-2016. Якщо словаки не переможуть Люксембург, то українці посядуть в групі друге місце. Проте перемога над іспанцями в будь-якому випадку забезпечить Україні місце на Євро, адже в разі перемоги підопічні Фоменка будуть кращими у «рейтингу третіх», що також забезпечує пряму путівку на Євро.

Збірна Іспанії вже забезпечила собі вихід з групи, що грає на користь українців. Також участь в матчі не візьмуть Сілва, Мората, Карвахаль, Серхіо Рамос, Мартінес та Іньєста. Проте гравці української збірної переконані, що це не робить суперника слабким, тому готуються до запеклої боротьби.

Букмекери не наважуються визначати  фаворита, тому коефіцієнти на перемогу практично рівні.

Варто додати, що Іспанія це чемпіон попереднього Євро – 2012. У фіналі іспанці розбили італійців 4 – 0.

Фото: ФФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *