ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ проводить обшуки у «свободівців» Панькевича та Сича

|

СБУ проводить обшук у заступника голови ВО «Свобода», колишнього голови Львівської обласної ради, народний депутата Олега Панькевича. Силовики прибули, до будинку Панкевича у Бродах Львівської області, у всеозброєнні із автоматами. Адвоката не пускають. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила колишній прес-секретар ВО «Свобода» Леся Федів, передає кореспондент Львівського порталу.

65

«Під час обшуку в Олега Панькевича вилучили камеру (він сам відразу її надав слідчим, коли довідався, що йдеться про справу щодо розстрілу Майдану) та офіційно зареєстрований мисливський карабін, який жодного разу не використовувався. Слідчий при описі вилученого вперто називав карабін автоматом…

Вручили повістку про виклик на допит в Генпрокуратуру на 16 жовтня», – йдеться у повідомленні Л. Федів.

Обшуки проводять у справі «Небесної сотні».

66

 

67

«Силовики, які прийшли з обшуком до Олега Панькевича, показали ухвалу Печерського суду м. Києва від 24 вересня 2015 року щодо справи про про 20 лютого. Як відомо, 20 лютого 2014 року розстріляли Небесну Сотню. Олег Панькевич того ранку був біля готелю «Україна», носив поранених – додала Л. Федів.

Також відомо, що проведено обшук у помешкані «свободівця» Олександра Сича. У нього вилучили флешку й нагородний пістолет, який свободівцеві з нагоди 50-ліття подарував міністр внутрішніх справ Аваков!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *