ОСТАННІ НОВИНИ

Митний інспектор на Львівщині хотів «погріти руки»

|

Старший державний інспектор митниці одного із постів на Львівщині вимагав хабара за допомогу у розмитненні авто. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

MVS4

Правоохоронці Львівської області викрили 30-річного митника, який 9 жовтня вимагав та отримав 4,5 тисячі гривень з власника двох легковиків. За хабар митник пообіцяв внести до документів відмітки про наявність дефектів у транспортних засобах, що в подальшому вплинуло би на розмір обов’язкових платежів при їх розмитненні.

MVS2

MVS3

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Суд призначив хабарнику запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою. Вийти на волю службовець може після внесення застави в сумі 97 тисяч гривень.

Наразі правоохоронці встановлюють причетність затриманого посадовця до інших фактів вимагання та одержання неправомірних вигод.

Недобросовісному держслужбовцю загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Фото : МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *