ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог змінив тактику, - речник АТО

|

У зоні АТО упродовж вчорашньої доби незаконні збройні формування в цілому дотримувалися перемир’я. Проте останнім часом противник змінив тактику. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

тактика АТО

Злочинці цілеспрямовано не обстрілюють українські позиції, а відкривають вогонь на тимчасово окупованій території в напрямку наших позицій. Після невдалих спроб нав’язати силам АТО бій, бойовики звинувачують українських військових у зриві мирних домовленостей.

Так, вчора неподалік Маріуполя близько 13 години, на тимчасово окупованій території найманці відкрили вогонь зі стрілецької зброї у напрямку нашого опорного пункту у селищі Бердянське. У відповідь сили АТО зброю не застосовували. А вже ввечері деякі проросійські інформагентства почали безпідставно звинувачувати українську сторону у порушення перемир’я та обстрілах мирних населених пунктів.

Прес-центр штабу АТО заявляє, що українські військові чітко дотримуються Мінських домовленостей і незважаючи на провокації роблять все аби довгоочікуваний мир і стабільність прийшли на землю Донбасу.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *