Прикордонники влаштувати гонитву за бандою контрабандистів

|

На Закарпатті прикордонники затримали контрабандистів та виявили 23 пакунки з тютюновими виробами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

сигарети

Трьох українців, які намагались переправити до Угорщини  контрабандні сигарети затримали нещодавно прикордонники Мукачівського загону.  Під час перевірки державного кордону та огляду місцевості прикордонним нарядом було  знайдено 14 пакунків із контрафактними тютюновими виробами.

Згодом під час проведення пошукових заходів прикордонники відділу «Горонглаб»  виявили чоловіків, які намагались перемістити через кордон ще 9 ящиків з тютюновими виробами. Помітивши правоохоронців правопорушники спробували утекти.  Під час затримання контрабандистів, прикордонним нарядом було здійснено два попереджувальні постріли вгору з автоматичної зброї. В дев’яти пакунках, які затримані намагались перемістити знаходилось понад 7,5 тисяч пачок сигарет марки «Комплімент» без акцизних марок.

Порушників  разом  з виявленим вантажем сигарет було доставлено до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційних заходів та складання документів. Зі  слів затриманих, місцевих мешканців, невідома їм особа у місті Берегово запропонувала їм за грошову винагороду – у сумі 300 гривень перемістити через державний кордон тютюнові вироби.

На порушників охоронці кордону склали адміністративні документи. Їхню подальшу долю визначить суд. Конфісковані 23 пакунки з тютюновими виробами в подальшому передадуть представникам фіскальної служби.

Фото: 7kanal.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *