ОСТАННІ НОВИНИ

Вакцинація від поліомієліту в Україні розпочнеться наступного тижня

|

Кампанія з вакцинації від поліомієліту розпочнеться наступного тижня, повідомив міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі, передає Інтерфакс-Україна.

vaktsynatsyya1

«Друга партія вакцин від поліомієліту, яку було завезено два тижні тому, – це 2,2 млн доз, уже розвезена по регіонах. До неї жодних питань немає, і з наступного тижня ми вже розпочинатимемо кампанію з вакцинації», – сказав Квіташвілі, відповідаючи на запитання депутатів членам уряду в п’ятницю.

«Перша партія вакцини, до якої були питання, нині зберігається на складах «Укрвакцини», доки не пройде повного тестування», – додав він.

Крім того, відповідаючи на запитання про нереалізацію положень закону про екстрену медичну допомогу, міністр сказав, що цей документ не містить механізму, який би дозволив цьому закону працювати.

«Треба ухвалювати закони, які працюватимуть. Ухвалюйте закони, які я вам пропоную, і працюватимуть, – це буде набагато краще», – сказав Квіташвілі.

Коментуючи усунення з посади ректора Національного медуніверситету (НМУ) Катерини Амосової на час перевірки діяльності НМУ, О.Квіташвілі зазначив: «К.Амосову відсторонено до 16 жовтня, доки завершиться перевірка».

Фото: ghall.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *