ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові росіяни отримали статус біженців

|

У Львові статус біженців отримала родина російського опозиціонера. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міграційної служби у Львівській області.

біженці

Своє остаточне рішення отримати статус біженців в Україні близькі  росіянина пояснюють зростанням агресії у владних російських структурах щодо опозиціонерів та їх родин.

Рішення звернутись за статусом біженців для возз’єднання родини прийняли особи ще у січні. Остаточне рішення про надання статусу, після проходження усіх перевірок, отримали наприкінці літа.

«Статус біженця надається іноземцям переважно назавжди. Через 3 роки проживання в Україні, вони мають право подавати документи на отримання українського громадянства. Причиною перегляду статусу можуть бути зміни обставин в країні походження. Коли, до прикладу, в Росії зміниться політична ситуація настільки, що людей не будуть переслідувати за політичні погляди і професійну діяльність», – заявив , головний спеціаліст сектору по роботі з біженцями та соціальної інтеграції ГУ ДМС України у Львівській області Володимир Косаняк.

Фото: dt.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *