ОСТАННІ НОВИНИ

Розбірки «Самопомочі». Партія влаштувала суд із журналістом

|

Львівського журналіста і кандидата у депутати до Львівської облради по ВО №32 від «Об’єднання «Самопоміч» Андрія Болкуна, викликають до суду. Про це повідомив сам кандидат на своїй сторінці у Фейсбук.

48

«Ніц не розумію! Але завтра на 11.30 мене викликають у Львівський окружний адміністративний суд на Чоловського 2. У якості свідка! Позов САМОПОМОЧІ до Львівської обласної виборчої комісії! Цирк та й годі!», – йдеться у повідомленні А. Болкуна.

Як відомо Андрій Болкун є заступником голови ЛОО НСЖУ, помічником ректора Львівського ветеринарного університету зі зав’язків із громадськістю та ЗМІ.

За даними видання Вголос, до якого журналіст мав відношення у минулому, А. Болкун – автор понад 600 статей та журналістських розслідувань на теми українсько-польських відносин, проблем освіти, виборів, діяльності політичних партій та громадських організацій, боротьби з корупцією.

З квітня 2004 по березень 2012 року працював у ЛОР начальником організаційного відділу, помічником голови обласної ради, керуючим справами виконавчого апарату обласної ради та начальником управління організаційної роботи.

На сайті об’єднання «Самопоміч» інформація про Андрія Болкуна відсутня або зникла.

Фото: ФБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *