ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали таксиста, що розбив авто та намагався підставити пасажирку

|

В ніч з 8 на 9 жовтня, на кільці Чорновола – Липинського сталася ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

таксі

Таксі в’їхало у кільце, відбивши передні колеса. Водій з місця події втік, а ось пасажирка будучи в стані алкогольного сп’яніння і на високих підборах, не змогла покинути місце аварії.

Поруч саме проїжджав екіпаж патрульних. Інспектори побачили силует чоловіка,який втікав і жінку, яка намагається йти. Поліцейські запитали, чи жінка з цього автомобіля і де водій. Вона повідомила, що звичайний пасажир, а водій втік. Коли патрульні вирішили повідомити про виявлене ДТП, на планшет надійшов виклик про викрадення саме цього автомобіля.

 

Інспектори запропонували жінці розповісти правду, адже в іншому випадку вона може стати співучасником злочину. Жінка розповіла, що цей водій,який заявив про крадіжку і є втікачем. Стало також відомо, що їдуть вони з готелю в інший готель і вже розпивали алкоголь. Жінка в розпачі зателефонувала водієві і повідомила, що їй загрожує відповідальність за крадіжку. У 17-річної дівчини двоє дітей.

Таксист повернувся на місце і пройшов перевірку на драгері. Апарат встановив 1,38 проміле.

таксі1

Власник фірми, якій належить це таксі, забрав автомобіль.

На водія складено два протоколи, один з них за водіння транспортним засобом в стані алкогольного сп‘яніння, а також за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження шляхових споруд. Також, поліцейські склали рапорт, аби водій відповів перед законом за завідомо неправдиве повідомлення про скоєння злочину.

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *