ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують садити дерева у Парку культури

|

У Парку культури стартувала акція «Подаруй дерево парку»: можна посадити дерево з нагоди дня народження, створення чи поповнення сім’ї або іншого пам’ятного моменту. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

unnamed

Перше дерево вже було висаджене минулого тижня. Адміністрація парку вирішила розпочати проект подарувавши дерево одному з працівників на день народження.

«Це справді найкращий подарунок. Матеріальні речі вони цінні, але не зрівняються з живою рослиною, яка разом з тобою зростає і вічно нагадуватиме про ті приємні емоції, які у неї закладені. Я дуже рада, що такий чудовий проект почався з мого деревця», – розповіла адміністратор парку.

unnamed (1)

Адміністрація парку в майбутньому планує розширити проект і запропонувати львів’янам закарбовувати свої пам’ятні моменти не лише в деревах.

«На перспективу усі бажаючі матимуть змогу висадити не лише дерево, але і кущ, квітник чи встановити іменну лавочку. Окрім поповнення парку зеленими насадженнями чи об’єктами, цей проект ще важливий тим, що громада безпосередньо долучається до створення свого паркового простору», – зазначила спеціаліст з озеленення Парку культури Оксана Палій.

Місця для висадження дерев та види визначали спеціалісти з ландшафтного дизайну. Вартість саджанця, іменної таблички та сертифікату коливається у межах 350-500 грн, залежно від виду дерева. Також бажаючі згодом матимуть змогу висадити іменні кущі, квітники чи встановити лавочку.

Щоб висадити дерево у парку можна зателефонувати за номером 063 358 38 02, написати на паркову пошту [email protected] або написавши повідомлення парку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *