ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік намагався вивести з України партію марихуани

|

В пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, під час здійснення оформлення транспортних засобів що слідують на виїзд з України, прикордонники направили на додатковий огляд мікроавтобус «Мерседес». Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

151008 шегинi марiхуана

У правоохоронців була завчасна оперативна інформація про можливе перевезення наркотичної речовини через кордон у поклажі та передачах громадян. Для проведення поглибленого прикордонно-митного огляду працівники залучили також інструктора із службовою собакою по пошуку наркотиків Кінг.

В ході огляду собака спрацювала на одну із посилок – коробку із поліетиленовими упаковками сухого напою. Відкривши одну із упаковок, співробітники виявили вкладення із речовиною сіро-зеленого кольору. Негайно на місце події було викликано співробітників Служби безпеки України, по прибуттю яких було продовжено огляд місця події та інші процесуальні заходи.

Всього у цій посилці виявлено вкладень загальною вагою 38,94 грам ймовірно марихуани, склад речовини визначить окрема експертиза. Пакунки вилучено, водій мікроавтобусу переданий для дачі пояснень працівникам служби безпеки.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *