ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік кілька разів обікрав свого онкохворого друга

|

Працівники слідчого відділення Червоноградського міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження щодо раніше неодноразово судимого 33-річного мешканця Соснівки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

злодій

Чоловік підозрюється у скоєнні серії крадіжок з квартири свого онкохворого товариша, який проживає разом із 60-річною матір’ю. Правоохоронці встановили, що зловмисник провідував потерпілого з певним умислом. Спочатку «гість» викрав з квартири газову колонку «Dion» вартістю 2500 гривень. Потім – фотоапарат «UFO» та мобільний телефон.

Під час останнього візиту підозрюваного власниця квартири довірила йому свою банківську картку і попросила зняти для неї гроші. Зловмисник це зробив, та кошти в сумі 500 гривень привласнив і більше на очі потерпілим не показувався.

Чоловік зізнався правоохоронцям у вчиненні цих злочинів. Дещо із викрадених речей він вже встиг продати та витратити гроші на придбання алкогольних напоїв.

За фактами скоєння низки правопорушень відкрите кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *