ОСТАННІ НОВИНИ

Жінка створила масштабну «домашню» гуральню

|

Працівники управління протидії злочинам у сфері економіки управління МВС України у Львівській області вчора, 7 жовтня, у одному з сіл Самбірського району, поблизу міжнародної траси Львів-Смільниця виявили міні-цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв із підробленими марками акцизного збору. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

нуральня

Власну гуральню облаштувала у своєму будинку 39-річна місцева мешканка. Причому вона не тільки продукувала фальсифіковану горілку під виглядом продукції львівського та івано-франківського підприємств. Жінка ще й торгувала нею у кіоску, розташованому безпосередньо на подвір’ї садиби.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили в господарці зловмисниці 120 літрів спирту в пластикових каністрах, 180 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв, лійки, шланги та інше обладнання для розливу горілки і надання їй «фабричного» вигляду.

uуральня

Крім того, працівники міліції знайшли у кіоску ще й 800 пачок сигарет деяких відомих виробників з акцизними марками, що мають ознаки підробки.

За фактом скоєння правопорушення відкрите кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

гуральня

Фото: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *