ОСТАННІ НОВИНИ

Власники VIP-автівок поповнили бюджети Львівщини на 10 мільйонів

|

До 1 липня податковими органами Львівської області сформовано 602 податкових повідомлення-рішення на сплату транспортного податку. На сьогоднішній день фізичними особами області сплачено понад 10 млн.грн. транспортного податку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДФС України у Львівській області.

податки з авто

Обчислення суми податку з об’єкта/об’єктів оподаткування, власниками яких є фізичні особи, у разі досягнення терміну використання об’єкта оподаткування 5 років протягом звітного року здійснюється контролюючим органом за місцем реєстрації платника податку починаючи з 1 січня звітного року та включаючи місяць, в якому термін використання досягнув 5 років.

Нагадуємо, що з 1 січня 2015 року запроваджено транспортний податок. Платниками транспортного податку є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які мають зареєстровані в Україні легкові автомобілі,  та які використовувались до 5 років і мають об’єм циліндрів двигуна понад 3000 куб.см. Ставка податку встановлюється з розрахунку на календарний рік у розмірі 25 тисяч гривень за кожен легковий автомобіль.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *