ОСТАННІ НОВИНИ

В центрі Львова компанія спортивних молодиків тричі нападала на перехожих

|

Вчора, 7 жовтня, до поліцейських надійшов виклик про бійку на Площі Ринок. Коли екіпаж під’їхав на місце, компанія втекла. Дівчина побитого хлопця розповіла, що усе почалася зі словесної перепалки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

бійка

Один з хлопців вдарив потерпілого у щелепу, а коли він впав, почали бити ногами по нирках. Дівчина заступилася за хлопця,запропонувавши їм вдарити її. Саме в цей момент приїхали патрульні. Допоки розшукували нападників, потерпілі чекали в автомобілі патрульних.

Спільними зусиллями піших та автопатрулів, компанію знайшли. Вони саме в цей момент вихвалися скоєним. Потерпілий вказав на двох з них, які били. Підозрювані чинили опір.

У райвідділі потерпілому стало гірше, швидка, яка прибула, виявила, що у хлопця зламана щелепа.

За інформацією патрульних, цього вечора було три виклики про побиття. Очевидці розповіли, що діяла компанія з 15 хлопців 17-18 років у спортивних костюмах. Описи співпадають. Окрім цього, юнаки причетні і до ще одного випадку, який стався на передодні. Побитий хлопчина відмовився писати заяву, адже були погрози. Однак згодом таки прийшов до райвідділу. Патрульні будуть клопотати, аби затриманих притягнули до кримінальної відповідальності.

Ілюстрація: ua.golos.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *