ОСТАННІ НОВИНИ

У Дніпропетровську «Самопоміч» об'єдналася з «Опозиційним блоком» для недопущення «ДемАльянсу» до виборів

|

Представники об’єднання «Самопоміч» у територіальній виборчій комісії Дніпропетровська об’єдналися з «Опозиційним Блоком» та Блоком Петра Порошенка з метою блокування участі у виборах партій «ДемАльянс» та «Відродження», а також недопущення до виборчого процесу спостерігачів від Громадянської мережі «ОПОРА». Про це повідомляє РБК-Україна.

40

Зокрема, вчора, 7 жовтня, члени Дніпропетровської міської територіальної виборчої комісії від «Самопомочі» разом із представниками Опозиційного блоку та БПП свідомо не з’явилися на засідання ТВК, незважаючи на наявність рішення суду і листа виконавчої служби, що зобов’язували комісію повторно розглянути документи «ДемАльянсу» та «Відродження».

Крім того, сьогодні, 8 жовтня, на засіданні комісії представники Самопомочі синхронно з Опозиційним блоком повторно проголосували за відмову в реєстрації представникам «ДемАльянсу» попри постанову суду.

Нагадаємо, Дніпропетровський окружний адміністративний суд визнав незаконною постанову міської виборчої комісії про відмову в реєстрації кандидатів до міської ради від «ДемАльянсу» та «Відродження».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *