ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Промислову відкриють вже в неділю

|

У Львові триває активна ремонтна кампанія. Так, роботи на вулиці Промисловій станом на зараз виконано на 95%, завершити ж планують до 11 жовтня. Опісля триватимуть роботи з облаштування дороги римським каменем, відтак, для проїзду транспорту вулицю відкриють орієнтовно на Покрови. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

DSC_9846

Ремонт на Промисловій тривав упродовж 6 місяців. За цей час тут повністю завершено роботи із забезпечення водопостачання та роботи щодо системи водовідведення, замінено колектор та каналізацію, влаштовано дощові стоки, на понад 90% вкладено дорожню основу, а також близько 95% площі замощено римським каменем. На стадії завершення – роботи із встановлення трамвайних плит, бордюрів та рейок. Кошторис проекту – близько 1,5 млн євро.

DSC_9774

Нагадаємо, вулицю ремонтують у рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Окрім цього, згідно з програмою «Львів 2020», у пріоритетах роботи міської влади на наступні роки є також розширення трамвайних гілок, зокрема нове трамвайне сполучення на Топольну (вул Щурата-Мазепи), до стадіону (вул. Кн.Ольги, Наукова, Вернадського), із Сахарова до вул. Коперніка та продовження вул. Пасічної.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *