ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді впіймали крадія електроінструментів

|

На Львівщині правоохоронці впіймали зловмисника, який спеціалізувався на викраденні електроінструментів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

dawdlcrf

Зокрема, 14 вересня до Червоноградського міськвідділу міліції звернувся 54 річний місцевий мешканець, який повідомив, що з його гаража викрали електродвигун для автоматичного відкривання воріт вартістю 400 євро,електричну газонокосарку вартістю 2 тис. 500 грн та інші інструменти.

На наступний день до міськвідділу звернувся ще один пострждалий – 63-річний мешканець Червонограда. Чоловік повідомив, що з його підсобного приміщення, розташованого біля будинку, також викрали електроінструмент за 10 тис. грн. Окрім того, заявник розповів про викрадені з його гаража газову колонку, електродвигун та електропродовжувач на суму 11 тис. 800 грн.

Правоохоронці встановили, що до скоєння цих злочинів причетний 25-річний місцевий мешканець.

Під час слідства працівники міліції задокументували причетність чоловіка до скоєння шести крадіжок. Спеціалізувався зловмисник на викраденні електроінструментів з гаражів та з підсобних приміщень,розташованих біля будинків. Загальна сума збитків, нанесених потерпілим – 55 тис. грн.

Відтак відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) ККУ. Тепер злодію загрожує до 6 років тюрми. Суд обрав для зловмисника міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *