ОСТАННІ НОВИНИ

Суд мало не віддав землю з покладами корисних копалин під господарку

|

За втручання прокуратури вдалось запобігти незаконному оформленню землевпорядної документації на землю з покладами корисних копалин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

поле

У провадженні Львівського окружного адміністративного суду перебувала справа за позовом господарюючого суб’єкта до Перемишлянської районної державної адміністрації про визнання протиправними та скасування розпорядження від 08.07.2009, яким на виконання протестів прокуратури Перемишлянського району було скасовано 14 попередньо виданих розпоряджень цієї ж адміністрації. Вказаними розпорядженнями надавалось погодження на розроблення проектів землеустрою 25,2 га земель Великоглібовицької сільської ради з метою передачі у приватну власність як таких, що призначені для ведення особистого селянського господарства, при тому, що вказані землі віднесені до категорії особливо цінних.

До розгляду даної справи органи прокуратури Львівської області залучено в якості третьої особи на стороні відповідача.

За наслідками судового розгляд постановою Львівського окружного адміністративного суду в задоволенні позову вищевказаного господарюючого суб’єкта відмовлено повністю.

Таким чином, завдяки своєчасному реагуванню прокуратури району та принципової позиції прокуратури області у даній адміністративній справі, вдалась запобігти незаконному оформленню землевпорядної документації відносно земель, де містяться поклади піску.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *