ОСТАННІ НОВИНИ

Обурені мешканці вулиці Богдана Хмельницького «натравили» на новобуд нову поліцію

|

Мешканці будинків № 273, 275 та 275а по вулиці Богдана Хмельницького у Львові, під час вчорашніх зборів ініціативної групи проти скандального новобуду, який несе загрозу життю та здоров’ю львів’ян, викликали на об’єкт поліцію та написали колективну заяву з проханням втрутитися у ситуацію. Про це Львівському порталу повідомив ініціатор зборів громадян, кандидат в депутати до Львівської міської ради по округу № 53 Юрій Дмитришин.

21

За словами Ю. Дмитришина, небезпеку становить «стріла» крану, яка нависає над іншими будинками, дитячим майданчиком та над проїжджою частиною.

22

«Проблема № 1 – це підйомний кран, який стоїть на території новобуду. Справа в тому, що його «стріла» нависає над іншими будинками, над дитячим майданчиком та над проїжджою частиною. Це – неприпустимо, адже будь-якої миті, не дай Боже, може статися нещастя», – наголошує Ю. Дмитришин.

23

Мешканців сусідніх будинків бідкаються, що біля новобуду страшно ходити та жити, адже тонни арматури крану нависають прямо над головами людей.

24

«Більше того, виникають серйозні питання взагалі щодо законності спорудження новобуду: від виділення земельної ділянки до усіх інших погоджень. Є серйозна підозра, що новобуд (як і багато інших у Львові) споруджений та зданий в експлуатацію незаконно», – підкреслює пан Дмитришин.

25

Як член Громадської ради при Прокуратурі у Львівській області він також планує підняти це питання на найближчому засіданні Ради та привернути увагу правоохоронців до цього об’єкту.

«З крана особливо під час сильного вітру постійно падають на голови людей та автомобілі шматки бляхи та металевих конструкцій. Вчора люди не витримали і викликали поліцію. Проте патрульні так і не змогли потрапити на територію новобуду, бо сторож просто не відкрив браму. Відтак мешканці написали колективну заяву в поліцію з вимогою розібратися в ситуації», – розповідає кандидат в депутати Львівської міськради.

Пан Дмитришин також скерував відповідні звернення міському голові Львова Садовому А.І. та директору Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області Желиху Р.С.

«На жаль, у Львові – це прийнятна практика. Теперішня міська рада та міський голова закривають на це очі, або навіть приймають в цій вакханалії безпосередню участь. Ми змушені реагувати разом з мешканцями, навіть до акцій протесту та перекриття дороги. Адже забудовник не побудував ні паркомісць, ні дитячого майданчика, захарастив прибудинкову територію та знищив дорогу. Будемо боротися проти цієї корупційної гідри міської ради спільно з львів’янами», – підкреслює Юрій Дмитришин.

27

Раніше Львівський портал опублікував статті, хто «кришує» самобуд на Гіпсовій? та скандал, що у Львові зводять нову «ратушу»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *