ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова їде весела вистава за участі «зіркових» акторів

|

У середу, 14 жовтня, на сцені Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 36) відбудеться прем’єра вистави «Витівки ангелів» за участю зіркових акторів – Володимира Горянського та Руслани Писанки. Про це Львівському порталу повідомили організатори події.

вистава

Постановка «Витівки ангелів» здійснена за мотивами п’єси «Виконавець бажань» скандального білоруського драматурга, кіносценариста, режисера та публіциста Андрія Курейчика. Художник-постановник – Савелій Барашков, музичне оформлення – Іван Ганєв. Продюсер проекту – Слава Жила.

Тривалість вистави – 1 год. 40 хв.

За жанром «Витівки ангелів» – фантастична комедія. Герої постановки стають заручниками цікавої ситуації – чоловік і дружина несподівано переселяються у тіла одне одного. Роль чоловіка виконує відомий український актор Володимир Горянський, а роль дружини, темпераментної шатенки-домогосподарки, – його не менш знана колега по акторському «цеху» Руслана Писанка. Спершу герої сприймають те, що з ними трапилося,  як справжню трагедію. Але поступово миряться із такою, здавалося б, трагічною витівкою долі і навіть знаходять у ній маленькі радощі. Та найбільша інтрига – у фіналі…

Ролі ще двох чарівних персонажів у виставі «Витівки ангелів» – власне, двох янголяток – виконують Максим Максимюк і Валентина Сергєєва.

Початок – о 19:00.

Ціни на квитки на виставу «Витівки ангелів» 14 жовтня у Львівському театрі ім. Лесі Українки – від 100 до 380 грн.

Квитки можна придбати у касі театру або онлайн на concert.ua.

Фото: afisha.vash.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *