ОСТАННІ НОВИНИ

З нагоди міжнародного Дня людей похилого віку розпочалися тенісні змагання

|

У Львові розпочалися змагання з настільного тенісу серед ветеранів, приурочені міжнародному Дню людей похилого віку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

nastilnuj tenis

У спортивному залі ДІМП «Містопроект» у Львові в рамках всеукраїнських масових спортивних заходів «Спорт для всіх – радість життя» та з нагоди міжнародного Дня людей поважного віку розпочався перший тур відкритого клубного чемпіонату Львівської області з настільного тенісу серед команд ветеранів.

Загалом у змаганнях взяли участь 9 команд ветеранів, зокрема п’ять команд представляли Львів, по одній команді прибули з Червонограда, Пустомитів, Бродів та Нового Роздолу.

У цікавій боротьбі перше командне місце виборола команда «Тигри» зі Львова (16 очок), друге місце – команда «Львів»з обласного центру (15 очок), третє місце – також львівські ветерани з команди «Гладіатор» (14 очок).

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та кубками від ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх»

Другий та третій тури клубного чемпіонату заплановано провести ще цього року – 22 листопада у Львові в приміщенні ДЮСШ №1 та 6 грудня в залі ДІМП «Містопроект». А вже четвертий-восьмий тури серед спортсменів поважного віку відбудуться наступного року.

Довідка

Міжнародний день людей похилого віку проголошено 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, відзначається у всьому світі 1 жовтня. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 року щорічно відзначає цей день.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *