ОСТАННІ НОВИНИ

Як тільки ми поборемо корупцію – ми змінимо країну на краще, – Антонищак

|

Народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики, член політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Андрій Антонищак зустрівся із мешканцями Шевченківського району Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Народного контролю».

6

Під час зустрічі Андрій Антонищак відзвітував перед львів’янами про свою десятимісячну діяльність у парламенті, зокрема про свою роботу у Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики.

Також він розповів про «Антикорупційний план» для Львова та місцевих громад області, з яким команда «Громадського руху «Народний контроль» йде на місцеві вибори.

«Ключове завдання для нас – побороти корупцію. Як тільки ми подолаємо її ми зможемо змінити країну. Відбувається процес децентралізації і на місця передаються великі кошти. І саме ці кошти повинна контролювати громада, а не чиновники», – певен народний депутат.

Народний переконаний, що з допомогою «Антикорупційного плану» місто Лева можна зробити першим містом в Україні, у якому здолають корупцію.

Як відомо, днями після вимоги народного депутата України, члена політради політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Андрія Антонищака голова ЛОДА Олег Синютка зробив подання на відсторонення від роботи одіозного митника Володимира Шокала, якому закидають хабарництво і побори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *