ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери УКУ придбали пральний комплекс для військово-польового госпіталю

|

Центр волонтерства УКУ «Волонтерська сотня» зібрав кошти і облаштував мобільний пральний комплекс для Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Спеціалізовану пральну машину відправлять для бійців АТО в складі 66-го виїзного військово-польового госпіталю, який дислокований у Красноармійську. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

пральний комплекс

Цей комплекс – це цілком автономна мобільна пральна машина, яку волонтери УКУ виконали згідно з вимогами ВМКЦЗР. У такій пральній машині можна буде розділити прання для звичайних хворих та хворих з гнійними травмами і інфекційними захворюваннями. Також можна буде сушити одяг. Загалом комплекс складається з 4 пральних машин: 2 машин для сушіння білизни; 2 ємкостей-сховищ для зберігання води, кожна з яких по 500 л; глибинного насосу подачі води для закачування додаткової води в резервуари-сховища; системи фільтрів для ґрунтовної очистки води.

Однією з переваг мобільного прального приладу є можливість використання, окрім електромережі, ще й системи автономного живлення, завдяки дизельному електрогенератору, потужністю 6,4 кВт.

Загальна вартість мобільного прального комплексу становить 115 тисяч гривень.

Фінансову підтримку проекту надали працівники та студенти УКУ, а також Єпископська Конференція Італії.

Фото: zt-news.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *