ОСТАННІ НОВИНИ

У всіх областях України створять Центри допомоги учасникам АТО

|

Робоча нарада Президента з головами обласних державних адміністрацій була присвячена питанням впровадження реформ у регіонах, а також виконання Указу Президента України від 18 березня 2015 року № 150 “Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

порошенко

Перший заступник Президента Віталій Ковальчук зазначив, що при обласних та Київській міській державних адміністраціях будуть створені Центри допомоги учасникам АТО. Вони координуватимуть усю роботу з демобілізованими бійцями в регіонах. Центри об’єднуватимуть волонтерів, представників органів влади всіх рівнів і представників громади. Організаційний та інформаційно-аналітичний супровід забезпечуватимуть обласні та Київська міська державні адміністрації.

«Учасник АТО не буде шукати потрібний кабінет і чекати на приймальні дні. Будуть створені Call-центри облдержадміністрацій. Їхні працівники самі телефонуватимуть демобілізованим і анкетуватимуть усі дані. Маючи повну картину потреб наших захисників в усіх регіонах, ми самі йтимемо в кожну оселю», – розповів Перший заступник Глави АПУ.

Президент доручив невідкладно сприяти залученню волонтерів і волонтерських організацій до заходів щодо соціальної реабілітації і адаптації учасників антитерористичної операції. Схожі проекти вже діють у трьох областях, і було вирішено поширити цей досвід на всю територію України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *