ОСТАННІ НОВИНИ

У мою машину врізався «джип», – директор АТП-1

|

Директор ЛКП АТП № 1 Михайло Сидорович розповів, що сьогодні потрапив у ДТП. Внаслідок наїзду на його машину пошкоджено бічне дзеркало машини. Порушник з місця події втік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

11

За даними відомства, Сидорович дав свідчення у Франківському райвідділі міліції та написав зустрічну заяву про скоєння ДТП.

«Ввечері їхав з онуком в магазин. Перед поворотом на вул. Науковій у мою машину врізався «джип». В результаті удару пошкоджено бічне дзеркало на моїй машині та на машині жінки, яка скоїла ДТП. Жінка-водій підрізала мою машину, а після події втекла з місця. По дорозі з магазину мене зупинила поліція. Поїхали у Франківський райвідділок. Я написав зустрічну заяву про скоєння ДТП на вул. Науковій», – розповів про подію, що трапились, М. Сидорович.

Раніше Львівський портал повідомляв, що за хуліганські дії, поліція затримала директора АТП-1 Михайла Сидоровича, який напав на автомобіль із жінкою за кермом. Про це у спільноті «Варта1» повідомив активіст «Дорожнього контролю» Сергій Круглов.

7

8

Фото: Сергій Круглов

Коментарі

  1. Які “бідні” наші перевізники , на весь Львів час від часу горланять про підвищення плати за проїзд , їм не вистачає грошей . За продуктами в магазини мають можливість , за наші заплачені їм гроші , їздити власними автівками а ми вимушені ходити власними ногами .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *