ОСТАННІ НОВИНИ

На Покрову у Львові готують патріотиний вечір

|

У середу, 14 жовтня, о 19.00 у Львові біля меморіалу Невідомому Вояку УПА на Марсовому полі (вулиця І. Мечнікова) відбудеться вечір незламного духу «Львів – місто героїв». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

покрова

«З давніх часів суспільство шанувало героїв, часто наділяючи їх надприродними рисами та неймовірними подвигами. Сьогодні ми усвідомлюємо, що справжні герої – це таки звичайні люди, тільки наділені особливим почуттям відповідальності та витонченим відчуттям природної любові до своєї землі та свого народу. Українські Герої – не міфічні чи містичні сутності, це – реальні особистості нашого сьогодення, що у вихорах воєн ХХ ст. гартували дух нащадків і разом з ними завжди стоятимуть незримо на захисті незалежності та національної самобутності України. Будуючи майбутнє нашої держави, пам’ятаймо про тих, хто вистояв на лінії фронту. Запрошуємо усіх львів’ян та гостей міста разом відзначити свято наших захисників», – зазначив керівник управління внутрішньої політики ЛМР Євген Бойко.

Вечір незламного духу готує чимало цікавого з виконанням повстанських пісень, цікавих історичних розповідей та ватри з нагоди свята Покрова, Дня захисника України та Дня створення УПА.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *