ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська громада визначилась з керівником «Охмадиту»

|

Рішення підтримати та рекомендувати Вальдемара Надіжка на посаду головного лікаря Львівської обласної дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» нещодавно ухвалили на засіданні комісії з питань охорони здоров’я Громадської ради при ЛОДА.

Охмадит

Зокрема голова Громадської ради, лікар Степан Середа зазначив, що в умовах реформування системи охорони здоров’я лікарня «ОХМАТДИТ» не може залишатись без керівника, оскільки це приведе до її занепаду та ліквідації.

Також це підтримала Опікунська рада при «ОХМАТДИТі».  На їхньому засіданні теж ухвалили рішення рекомендувати Вальдемара Надіжка на посаду головного лікаря. Відповідний лист направили керівнику обласного департаменту охорони здоров’я Богдану Чечотці.

Тепер все залежить від обласної влади, адже головний лікар має бути призначений рішенням сесії Львівської обласної ради.

Нагадаємо, 25 вересня в «ОХМАТДИТі» відбулось таємне голосування. На ньому більшість колективу висловила підтримку кандидату на посаду нового головного лікаря закладу Вальдемару Надіжку.

Довідка. Вальдемар Надіжко виконує обов’язки головного лікаря «ОХМАТДИТу» з початку вересня. До цього він працював головним спеціалістом відділу материнства і дитинства обласного департаменту охорони здоров’я, а також лікарем-гінекологом у Львівському міському клінічному пологовому будинку №1.

Детальніше про майбутнє «Охмадиту» читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *